Biff og spesialiteter

Uansett om du foretrekker biff av indrefilet, ytrefilet, mørbrad eller entrecôte, hos oss finner du alltid et stort utvalg biff og spesialiteter av ypperste kvalitet. Her finner du våre beste og populære oppskrifter på biff, de beste råvarene og tipsene som gir perfekt biff - hver gang.

Hva skal du servere til biffen?

MENY Angus er garantert mørnet i 21 dager, og håndskåret i din lokale MENY-butikk.

Culotte har et delikat fettlokk, som i likhet med andebryst blir delikat sprøtt når det brunes. Dette gir masse god smak!

Anita Svendsen

MENY-Lauget

Flank Steak er enkelt å steke/grille, og aller best blir det når kjøttet skjæres i tynnere skiver på tvers av kjøttfibrene.

Emil Myrvang

MENY-Lauget

Mørbrad er en hverdagsbiff som går raskt å lage og som kan brukes til mange retter.

Ståle Sandvik

MENY-Lauget

MENY Angus er garantert mørnet i 21 dager, og håndskåret i din lokale MENY-butikk.

Jan Arne Moen

MENY Colosseum

Sitron er intet mindre enn den perfekte match til grillet biff. Alle kokker er glade i sitron som krydder fordi syren løfter smakene og gir balanse til hele smaksbildet.

Kent Robertsen

MENY-Lauget

Flank Steak er et grovere og noe magrere biffstykke, og er en favoritt i Sør- og Mellom Amerika.

Emil Myrvang

MENY-Lauget
La biffen hvile i 5 minutter på et lunt sted før servering.

Jeg anbefaler at du steker entrecôten medium eller medium+. Det marmorerte kjøttet tar da til seg smak fra fettet, slik at entrecôten blir ekstra smakfull.

Anita Rogne

MENY-Lauget
Emblem
Jacobs Utvalgte er en kvalitetsserie hos MENY som gjør det enklere for deg å finne de beste produktene når du er i butikken. Bruker man litt bedre råvarer og ingredienser blir både smaken og opplevelsen... vel, litt bedre bare. Serien Jacobs Utvalgte er spesielt utviklet for MENYs kunder, i samarbeid med MENYs mateksperter i MENY-Lauget.
Før du setter i gang tilberedningen av biffmiddagen er det viktig at du tempererer kjøttet i ca. 30 minutter.