Biff og grillspesialiteter

Vi har tilbehøret til biffmiddagen:

Uansett om du foretrekker indrefilet, ytrefilet, mørbrad eller entrecôte, hos oss finner du alltid et stort utvalg biff og spesialiteter av ypperste kvalitet. Her finner du våre beste oppskrifter og tips som gir perfekt biff - hver gang.
MENY Angus er garantert mørnet i 21 dager, og håndskåret i din lokale MENY-butikk.

Culotte har et delikat fettlokk, som i likhet med andebryst blir delikat sprøtt når det brunes. Dette gir masse god smak!

Anita Svendsen

MENY-Lauget

Flank Steak er enkelt å steke/grille, og aller best blir det når kjøttet skjæres i tynnere skiver på tvers av kjøttfibrene.

Emil Myrvang

MENY-Lauget

Usikker på hvordan biffen er? Prøv dette trikset på hånden din: Hold pekefingeren løst mot tommelen. Ikke press. Kjenn på “puten” under tommelen. Det du føler er en biff som er rå i midten. Bytt pekefingeren med ringefingeren. Medium. Og til slutt lillefingeren. Godt stekt!

Jan Arne Moen

MENY Colosseum

Flank Steak er et grovere og noe magrere biffstykke, og er en favoritt i Sør- og Mellom Amerika.

Emil Myrvang

MENY-Lauget

Hva skal du servere til?

Godt tilbehør til biff

produktbilde
Se flere varer i nettbutikken

Mørbrad er en hverdagsbiff som går raskt å lage og som kan brukes til mange retter.

Ståle Sandvik

MENY-Lauget

Sitron er intet mindre enn den perfekte match til grillet biff. Alle kokker er glade i sitron som krydder fordi syren løfter smakene og gir balanse til hele smaksbildet.

Kent Robertsen

MENY-Lauget
La biffen hvile i 5 minutter på et lunt sted før servering.

Jeg anbefaler at du steker entrecôten medium eller medium+. Det marmorerte kjøttet tar da til seg smak fra fettet, slik at entrecôten blir ekstra smakfull.

Anita Rogne

MENY-Lauget
Jacobs Utvalgte er en kvalitetsserie hos MENY som gjør det enklere for deg å finne de beste produktene når du er i butikken. Bruker man litt bedre råvarer og ingredienser blir både smaken og opplevelsen... vel, litt bedre bare. Serien Jacobs Utvalgte er spesielt utviklet for MENYs kunder, i samarbeid med MENYs mateksperter i MENY-Lauget.
Før du setter i gang tilberedningen av biffmiddagen er det viktig at du tempererer kjøttet i ca. 30 minutter.