Tid for maifest

Det er vår i lufta og med sola kommer fargene. Farger som vi tar inn på kjøkkenet og inn i maten. Maten kjennetegner at vi er inne i lysere tid. Friske smaker og lyse farger. Det gledes!
Ost er alltid en suksess på et koldtbord. Folk spiser det gjerne som en forrett, hvilerett og dessert. Beregn ca. 50 g ost per porsjon. Hos MENY finner du Norges største utvalg av ost, både internasjonale og lokale norske oster.
Kjøp halvstekte brød og bakevarer hos MENY og server de helt nystekte og ferske når gjestene kommer! Brød som er godt egnet til buffeter er for eksempel foccacia, landbrød, rundstykker og fletteloff.
Fruktsalat er en frisk og lett dessert, som smaker godt etter et mektig måltid. Server gjerne med litt is, vaniljesaus eller krem.
Sennep og ketchup på pølsa er godt, men det finnes også mye annet spennende tilbehør. Hva med å prøve hjemmelaget salsa på pølsa?