MENY støtter årets tv-aksjon Se video

MENY støtter årets tv-aksjon

Publisert 9. oktober 2018
Årets tv-aksjon «Mindre alene sammen» går til Kirkens Bymisjon. MENY er samarbeidspartner med Kirkens Bymisjon, og vi har engasjert oss. Vi håper du vil gjøre det samme.

Søndag 21. oktober mellom klokken 16 og 18 trenger Kirkens Bymisjon så mange bøssebærere som mulig. 

Vi i MENY ønsker å mobilisere våre egne matarbeidere, men også deg som kunde, til å bli med på verdens største dugnad!

Bli bøssebærer ved å gå inn på www.blimed.no eller ringe 02025.  

MENY-ansatte fra hele landet stiller opp som bøssebærere på verdens største dugnad 21. oktober. MENY-ansatte fra hele landet stiller opp som bøssebærere på verdens største dugnad 21. oktober.

Gi panten din til årets tv-aksjon!

Handler du i MENY Nettbutikk i forkant av tv-aksjonen, vil du få en rull med panteposer i én av handleposene dine. Vår sjåfør tar med panten tilbake, og sørger for at panten går til Kirkens Bymisjon. Slik kan du også bidra. 

Vi tar med panten din!

Vi tar med panten din!

Visste du at MENY nettbutikk tilbyr å pante tomflaskene dine for deg? Panten...

Vær bøssebærer sammen med oss 21. oktober.

Om årets tv-aksjon

21. oktober skal 100 000 bøssebærere ut og gå for tv-aksjonen slik at alle hjem i Norge får besøk. I Norge i dag er det altfor mange som står utenfor. Noen mangler en seng å sove i, andre har ingen å snakke med. Årets tv-aksjon skal åpne dører og invitere flere inn i varmen. Fordi ett møte kan endre et liv – og flere møter kan endre et helt samfunn.

Kirkens Bymisjon er en åpen og inkluderende ideell organisasjon som arbeider i byer over hele Norge, blant mennesker som strever med hverdagen på ulike måter. Visjonen er at mennesker i byen skal erfare respekt, rettferdighet og omsorg.