NM i kjøttprodukter 2019

NM i kjøttprodukter 2019

Publisert 12. november 2019
Vi er stolte av at mange av våre egne produkter har utmerket seg under NM i kjøttprodukter 2019.

Torsdag 7. november gikk NM i Kjøttprodukter av stabelen på Sentralen i Oslo. Julemat og pålegg sto sentralt og mange av våre egne produkter stakk av med medaljer i flere av klassene!

Norgesmesterskap med lange tradisjoner

I 1983 inviterte kjøttbransjen for første gang til fagkonkurranse. Bransjen har omfavnet muligheten til å vise stolthet, kvalitet og bredde.

Opplysningskontor, leverandøer og øvrig fagmiljø bidrar sterkt i gjennomføringen og sikrer troverdighet og høyt nivå. I 1994 ble det for første gang kåret en Norgesmester.

Kategori: Lutefiskbacon

Kategori: Sous vide spesial

Kategori: Hverdagspålegg og storhusholdning

Kategori: Pastei/Patê

Kategori: Delikatessepålegg svin

Kategori: Pinnekjøtt spesial

Kategori: Ferdigmat

Kjøp medaljevinnerne hos MENY