Våre koronatiltak i butikk

Våre koronatiltak i butikk

Publisert 11. november 2020 Oppdatert 17. mars 2021
Det skal være trygt å handle i MENY, derfor tar vi alle forholdsregler og følger råd fra Folkehelseinstituttet og kommunene vedrørende smittevern. Her kan du lese hva vi gjør, og hva du kan gjøre, for å sikre en trygg handel. Samt informasjon til deg som bor i Oslo, Viken, Tønsberg og omegn.

Til våre kunder i Oslo, Viken, Rogaland og omegn!

Alle våre butikker fortsetter å holde åpent. Vi har mer enn nok varer og alle butikker får varelevering som normalt. 

Bruk gjerne hele åpningstiden, handle alene, sørg for god håndhygiene og hold god avstand til andre.

Handletips til alle våre kunder

Vi anbefaler våre kunder å benytte hele åpningstiden. Normalt er det mest stille i butikkene våre før kl. 11 og etter kl. 18.00.

Det kan også være lurt å lage en handleliste, og da kan en titt på meny.no være nyttig – både for tips og inspirasjon.

Husk også at å handle matvarer på nett med hentepunkter eller hjemkjøring er en mulighet.

Korona-tiltak i MENY-butikkene

Korona-tiltak i MENY-butikkene

MENY har innført tiltak i butikk for å bidra til redusert risiko for spredning av corona. Tiltakene er basert på føringer fra Folkehelseinstituttet. Få MENY-ansatte er blitt smittet, noe som tyder på at tiltakene har god effekt.

Vi tilrettelegger for at det er mulig å holde god avstand i våre butikker, i tråd med retningslinjene fra hver enkelt kommune. Det innebærer at vi har tydelige avstandsmarkeringer og plekisglass i kassa.

I enkelte butikker betyr det også at vi stenger kasser som står for nær hverandre og iverksetter en kø-ordning i perioder hvor flere vil inn enn det butikkstørrelsen tillater. Egne kundeverter organiserer disse køene, i tett dialog med ledelsen i butikken.

I kommuner med retningslinjer for bruk av munnbind, følger våre medarbeidere naturligvis også disse. Alt av butikk-demoer stoppes også i kommuner som har innført krav om avstand. Ellers holder vi fast på våre godt innarbeidede rutiner for renhold i butikk, personlig hygiene hos ansatte og regler for sykdom og karantene.

Det er nok mat til alle

Det er nok mat til alle

Frykt ikke, det er nok dagligvarer til alle. Vi oppfordrer MENYs kunder til ikke å hamstre, slik at færrest mulig opplever å møte tomme butikkhyller.