Trygg handel med god avstand

Trygg handel med god avstand

Publisert 11. november 2020 Oppdatert 19. januar 2021
Det skal være trygt å handle i MENY, derfor tar vi alle forhåndsregler og følger råd fra Folkehelseinstituttet og kommunene vedrørende corona og smitteverntiltak. Her kan du lese hva vi gjør, og hva du kan gjøre, for å sikre en trygg julehandel med god avstand.

Vi tilrettelegger for at det er mulig å holde god avstand i våre butikker, i tråd med retningslinjene fra hver enkelt kommune. Det innebærer at vi har tydelige avstandsmarkeringer og plekisglass i kassa.

I enkelte butikker betyr det også at vi stenger kasser som står for nær hverandre og iverksetter en kø-ordning i perioder hvor flere vil inn enn det butikkstørrelsen tillater. Egne kundeverter organiserer disse køene, i tett dialog med ledelsen i butikken.

I kommuner med retningslinjer for bruk av munnbind, følger våre medarbeidere naturligvis også disse. Alt av butikk-demoer stoppes også i kommuner som har innført krav om avstand.

Ellers holder vi fast på våre godt innarbeidede rutiner for renhold i butikk, personlig hygiene hos ansatte og regler for sykdom og karantene.

Handletips for god avstand

Vi anbefaler våre kunder å benytte hele åpningstiden. Normalt er det mest stille i butikkene våre før kl. 11 og etter kl. 18.00.

Det kan også være lurt å lage en handleliste, og da kan en titt på meny.no være nyttig – både for tips og inspirasjon.

Husk også at å handle matvarer på nett med hentepunkter eller hjemkjøring er en mulighet.