Foto. Erik Norrud Se video
Bilde: Foto. Erik Norrud

DANIEL- ASSISTERENDE BUTIKKSJEF

Jeg har alltid vært ambisiøs og bestemte meg tidlig at jeg ville opp og frem. Jeg startet å jobbe i dagligvarebutikk ganske tidlig og jeg elsket det fra første dag.

- Ingen dager er like og det skjer noe hele tiden. Bransjen er i stadig utvikling og det synes jeg er spennende. Å jobbe i MENY passer godt for meg fordi jeg er glad i mat og mennesker. Kontakten med kundene er helt spesiell og jeg liker også å ha en fysisk jobb hvor jeg er i aktivitet, forteller Daniel. 

Min karriere i MENY startet for ca. 6 år siden. Jeg startet som kolonialmedarbeider og etter ett år ble jeg trainee. Det var gull verdt for meg. Det ga meg stor trygghet i lederrollen og jeg fikk god innsikt i hele butikkdriften.

Jeg ble også godt kjent med meg selv og hva som er mine styrker og svakheter. Det er viktig å kjenne seg selv når man skal lede andre. Jeg måtte bryte noen barrierer og ble utfordret på mange områder. Uten dette programmet hadde jeg nok ikke vært assisterende butikksjef etter så kort tid i bedriften.

Når du er trainee er du sammen med andre traineer på samlinger og kurs. Dette gjør at vi skaper et verdifullt nettverk på tvers av butikker og regioner. Det er godt å ha andre i samme situasjon å ringe til for å få tips og råd.

Som trainee blir du sett og du får mulighet til å vise deg frem. Gjør du en god jobb, er det alltid muligheter for å klatre videre på karrierestigen. Satser du på MENY – satser MENY på deg!