Hajnal - Assisterende ferksvaresjef
Bilde: Foto: Eirik Førde

Hajnal - Assisterende ferksvaresjef

Jeg kom til Norge når jeg var 23 år og startet som Au Pair. Før det, jobbet jeg som førskolelærer i hjemlandet mitt, Romania, i noen år.

Jeg har også prøvd meg innen regnskap, men har funnet ut at det er i MENY jeg trives aller best. Jeg finner stor glede i å lage mat samtidig som jeg elsker kundekontakten jeg får i jobben min.

Jobben min som assisterende ferskvaresjefer veldig variert. Noen av oppgavene er datosjekk av varer, varepåfylling, varebestillinger, kundebehandling og salg. Jeg legger opp disker og lager mat som vi selger i butikken. Jeg følger opp alle deltidsmedarbeiderne i avdelingen, holder morgenmøter og skiftmøter og sørger for at de er oppdaterte på kampanjer og tilbud. Oppfølging av tall, og annet kontorarbeid inngår også i mine daglige gjøremål.

Jeg deltok på ”SalgsSpesialisten”- et internt utviklingsprogram, som var utrolig nyttig med tanke på salg og veiledning av kunder. Det er viktig at vi i butikken kan gi kundene tips og råd om tilberedning og tilbehør. Mitt mål er først og fremst å bli ferskvaresjef og så vil jeg gjerne bli kjøpmann litt lengre frem i tid. Jeg kan varmt anbefale MENY som arbeidsgiver. Det er en bra arbeidsplass som tar vare på sine medarbeider og gir de ansatte muligheter til utvikling.