Foto: Erik Norrud Se video
Bilde: Foto: Erik Norrud

Silje - Deltidsmedarbeider

Jeg begynte som deltidsmedarbeider i MENY mens jeg gikk på videregående. Siden butikken lå i nærheten av der jeg bodde og flere av vennene mine allerede jobbet der, var det helt perfekt for meg.

Nå har jeg jobbet i MENY i snart 5 år ved siden av skolen. Jeg trives kjempegodt og kan anbefale alle studenter å ta ekstrajobb i MENY . For det første er det veldig godt arbeidsmiljø, du møter mange hyggelige kunder hver dag og arbeidsdagen er variert.

Lange åpningstider gjør det mulig for oss studenter å jobbe mer på kveldstid og det er vanligvis et ungt miljø i butikkene. Det at MENY har butikker i nesten hele landet er også en fordel for oss studenter. Ønsker du å studere ett annet sted er det lett å få seg jobb i en annen MENYbutikk for en periode.

Siden jeg studerer fulltid, jobber jeg nå annenhver fredag og lørdag. Det er det jeg har tid til innimellom all lesingen. Nå har jeg bare 1 år igjen av studiene og som deltidsmedarbeider. Jeg er utdannet byggingeniør og tar nå påbygg innen VVS.

Tenker ofte på hvordan det vil bli å få seg en fulltidsjobb som ingeniør og ikke jobbe i MENY. Det som er sikkert og visst er at jeg vil savne alle de gode kollegaene mine og alt det morsomme vi gjør på jobb.