Foto: Grethe Øyna Milivojevic
Bilde: Foto: Grethe Øyna Milivojevic

MARIANNE - DRIFTSSJEF

Marianne er kroneksempelet på hvordan det er mulig å gjøre karriere i MENY.

Jeg har gått gradene fra utdannet kokk, ansatt i ferskvareavdelingen på MENY Holmlia. Deretter ble jeg ferskvaresjef og senere avdelingsleder kolonial og assisterende butikksjef, før jeg var med på å starte MENY Lambertseter, der jeg tok over som kjøpmann i 2013. Tre år senere ble stillingen som driftssjef utlyst, og jeg fikk jobben.

Jeg kjenner hverdagen i butikk veldig godt, og ønsker å være med på å støtte butikkene og komme med innspill om hvordan driften fungerer. Jeg synes det er gøy å veilede mennesker og få dem til å forstå hvor bra de er, og at det lønner seg å ta i et tak. Jeg ønsker at folk ser sitt eget beste- sitt potensial.

Jeg brenner for MENY og er veldig stolt av arbeidsplassen min. Det at MENY satser sånn på menneskene som det de gjør, tvers igjennom fra toppen og ned - det er ikke mange bedrifter som er like tydelige på det. Det er gjennom menneskene vi skal bygge butikker, og gjennom menneskene vi skal oppnå suksess. Ikke minst er det gode muligheter for å gjøre en karriere i MENY, noe jeg tror skaper stor motivasjon blant de ansatte.