Foto: Erik Norrud Se video
Bilde: Foto: Erik Norrud

Lasse - Ferskvaresjef og SalgsSpesialist

Jeg startet min karriere i MENY allerede som 14-åring. Jeg jobbet som sommerhjelp og flaskegutt til tross for at jeg egentlig ikke hadde noen planer om å jobbe i butikk. Jeg trivdes så godt i butikken at jeg fortsatte som deltid ved siden av skolen.

Jeg skulle egentlig bli kokk, men fant ut at butikkslakterfaget passet bedre for meg siden jeg trives så godt med kundebehandling, salg og en variert arbeidsdag.

Etter læretiden fikk jeg stilling som assisterende ferskvaresjef i samme butikk, og det gikk ikke lang tid før jeg ble ferskvaresjef.

Da var jeg kun 22 år og jeg hadde ikke regnet med at å få den muligheten så tidlig i min karriere. Jeg har fått være med på mange kurs og programmer slik at jeg kan være en trygg og god leder for avdelingen min.

- Det å ha ansvaret for 18 personer er veldig gøy, men også krevende. Jeg jobber tett med mine ansatte. Det å ha et godt arbeidsmiljø, med fokus på god opplæring og utviklingsmuligheter for de som ønsker det er viktig for meg.

Det å være ferskvaresjef i en så stor dagligvarebutikk, kan sammenlignes med å være daglig leder i en mellomstor norsk bedrift.