Foto: Erik Norrud Se video
Bilde: Foto: Erik Norrud

Sven-Martin - Ferskvaresjef

Min karriere i MENY startet for vel 8 år siden. Etter å ha hatt en del ulike jobber i forskjellige bransjer, var jeg fortsatt usikker på hva jeg ville jobbe med. Jeg har så lenge jeg kan huske hatt stor interesse for mat og matlaging, og når jeg fikk høre at MENY hadde behov for flinke ferskvaremedarbeidere syntes jeg det virket veldig interessant.

Jeg startet som ferskvaremedarbeider og trivdes veldig godt med det. Serviceyrket passer meg utmerket fordi jeg er en sosial person og elsker å ha kontakt med kunder og kolleger.

Etter hvert fikk jeg muligheten til å delta på MENYs Traineeprogram. Det var veldig nyttig og lærerikt og jeg steg raskt i gradene.

Etter kort tid fikk jeg stilling som Assisterende ferskvaresjef. Etter et drøyt år ble det ledig stilling som ferskvaresjef i en av de andre MENYbutikkene, og jeg var så heldig å få den.  

Det beste med jobben min er at jeg møter mange hyggelig kunder hver dag og at jeg får jobbe sammen med så mange dyktige folk. Vi er et rått team her på butikken, og vi inspirerer hverandre til å prestere godt samtidig som vi har det gøy!

Viser du engasjement og stå-på-vilje så har du mange muligheter for å gjøre karriere i MENY.