Henrik - Kjøpmann

Jeg startet min butikkarriere som lærling i butikkslakterfaget. Deretter gikk det slag i slag. Jeg deltok i MENYs traineeprogram og har bl.a. jobbet som kjøttansvarlig, avdelingsleder kolonial og assisterende butikksjef før jeg ble kjøpmann.

Jeg er meget interessert i matlaging og planen min var egentlig å bli kokk. Men ugunstige arbeidstider fikk meg til å velge butikkslakterfaget i stedet. Som butikkslakter fikk jeg mer kundekontakt, noe jeg liker veldig godt.

Jeg trivdes veldig godt i MENY og jeg fikk delta på MENYs Traineeprogram. Det ga meg selvtillit og selvinnsikt som leder og motiverte meg til å jobbe videre mot målet om å bli kjøpmann.

Som daglig leder for en stor butikk med mange ansatte må man ha bl.a. ha god kunnskap om lønnsomhet, drift, personalledelse og hva kundene ønsker til enhver tid.

Vi opererer i et tøft marked med små marginer og min største oppgave er å inspirere alle ansatte til å jobbe godt sammen og prestere på et høyt nivå.

Det krever god kommunikasjon innad i butikken og at vi er enige om målene våre og hvordan vi skal nå dem.

I MENY har vi flere lederprogrammer og -kurs som sørger for at vi har trygge og menneskeorienterte ledere i butikkene våre. Har du initiativ, er løsningsorientert og liker å yte god service, da kan en jobb i MENY være midt i blinken.