Daniel - Driftssjef

Jeg begynte i Meny da jeg var ganske ung, først som butikkmedarbeider på Meny Kringsjå og videre som butikksjef i åtte år. Jeg har også tatt utdannelse, men hele tiden vært en lojal Meny-ansatt.
Foto: Eirik Førde
Foto: Eirik Førde

I dag er jeg 34 år og har ansvar for 16 butikker i Oslo og Akershus, med ca. 800 ansatte og en omsetning på over 1 milliard kroner årlig.

Min jobb er å ivareta utviklingen av gruppen min og menneskene som er der. Det gjelder både butikksjefene, ledergruppenog de ansatte. For meg er det viktig å sikre en god drift i alle butikkene og å presentere Menybutikker vi kan være stolte over hver eneste dag.

Jeg har vært gjennom et toårig ledelsesprogram, og føler virkelig at de har investert i meg. Nå som jeg er driftssjef er mitt ansvar først og fremst å utvikle butikksjefene, men jeg har også selv vært butikksjef og fått muligheten til å se ansatte blomstre, ta på seg nye oppgaver og nye roller.

For meg er det å få jobbe med mennesker kanskje det viktigste. Å se ansatte utvikle seg, er mer betydningsfullt enn å se kroner og ører.

Det beste med jobben min er at jeg får jobbe i et dynamisk miljø der det skjer ting hele tiden. Du må kaste deg litt rundt her og litt der og vet aldri helt hva dagen bringer. Samtidig jobber jeg for å skape mest mulig stabilitet for de under meg.

Andre artikler

MENY bruker cookies på sine nettsider for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du bruk av cookies.