MENY Lillo Gård søker fiskeansvarlig

3. oktober åpner endelig vår nye MENY-butikk! Butikken blir lokalisert på Lillo Gård rett ved Nydalen i Oslo. Her bygges det 415 nye leiligheter og en helt nyrestaurert gård til allmenn livsnytelse. Vi gleder oss til å sette vårt preg på området. Vi håper du har lyst til å være med på oppstarten av vår flunkende nye butikk. Her får du en helt unik mulighet til å sette ditt preg på butikken, og kan være med fra dag en!

Vi søker nå etter fiskeansvarlig til butikken. Du vi få ansvar for den daglige driften av vår fiskeavdeling. Din oppgave er å betjene våre kunder, selge fisk og varepåfylling av løsvektvarer. I avdelingen har du ansvar for håndtering av bestillinger, leverandørkontakt, svinnkontroll og IK-mat. Du skal hovedsakelig jobbe med fisk og sjømat men vil bistå de andre avdelingene ved behov.

Vi ser etter deg som:

  • Elsker å lage mat og har god kunnskap om matlaging, spesielt innen sjømat
  • Har erfaring fra ferskvare og kundebehandling
  • Har fagbrev som sjømathandler, men det er ikke ett krav
  • Trives med kundekontakt, er oppmerksom og kan yte god service
  • Synes det er gøy med høyt tempo på jobb
  • Har gode norskkunnskaper og er fylt 18 år


Vi tilbyr:

Mulighet til å være med på åpningen av en helt ny butikk! I MENY satser vi på utvikling av våre medarbeidere og vi har en rekke opplæringsprogrammer gjennom vår egen interne skole. Som fiskeansvarlig kan du jobbe målrettet mot å bli assisterende ferskvaresjef.

Alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen. Søknader behandles fortløpende.  

Send søknad Tilbake