Åpen søknad til MENY-butikker i Vestfold og Telemark

Vi i MENY mener at du spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. I våre MENY-butikker i Vestfold og Telemark er det ofte behov for flere matarbeidere som kan hjelpe kundene våre med tips og råd til et bedre måltid.

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Liker du å ha mye å gjøre, er denne jobben midt i blinken for deg. Mange paller av varer skal fylles i løpet av dagen, fra bananer til hermetikk, melk, syltetøy og brød.Du må altså trives med både tunge løft og hektisk tempo. Om du tenker at du ikke er i god nok form til å klare det, så frykt ikke – her kommer du i form på 1-2-3.  

Så må du også like kundekontakt og service, det er en naturlig del av arbeidsdagen. Å kunne spandere et smil på en kunde, til tross for at du er småstresset er viktig. Enten du plukker varer til våre netthandelskunder, ekspederer kunder i kassen eller fyller på varer, vil det være mange kunder som ønsker hjelp. Nettopp derfor må du ha gode norskkunnskaper. Du må også ha fylt 18 år.

Forfriskende enkelt å søke!
Er du lei av sånne kompliserte og litt knotete søknadsskjemaer? Vi og. På denne stillingen er det ikke nødvendig å laste opp CV eller søknad for å registrere deg. Alt du trenger å gjøre er å svare på noen korte spørsmål om deg selv og din erfaring.

Mottatte søknader leses og vurderes fortløpende opp mot eventuelle behov vi har i butikken. Vi gjør oppmerksom på at behovet vil variere gjennom året og at faste stillinger også vil annonseres på våre hjemmesider.

Send søknad Tilbake