Åpen søknad til MENY Solsiden

Vi i MENY mener at du spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. MENY Solsiden, årets MENY-butikk 2019, har ofte behov for flere matarbeidere som kan hjelpe kundene våre med tips og råd til et bedre måltid.

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Du trenger ikke kokkelere som Hellstrøm, men du må være glad i å lage mat og ønske å dele din kunnskap med gjestene våre. Du vil hjelpe småbarnsfamilier med hverdagsmiddag, tipse om en femretters som kan imponere en date og legge til rette for julemiddagen med alt det lekreste tilbehør. 

Kundene våre forventer at du har høy fagkunnskap, noe du vil få ved å bli godt kjent med alle produktene vi selger. Du må derfor være nysgjerrig og tørre å smake på både blå og grønn ost. I tillegg til kundekontakt er jobben din å fylle på varer. Dette kan innebære både tunge løft og hektisk tempo. Dersom du ikke er i god fysisk form, vil du sannsynligvis bli det!

Hvorfor skal du jobb hos oss?
Hos oss vil du bli en del av en målrettet og hardtarbeidende gjeng. Miljøet vårt preges av mye latter og moro, felleskap, matglede og fantastiske kundemøter. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle vår ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som butikkmedarbeider kan du jobbe målrettet mot å bli assisterende butikksjef gjennom både traineeprogram og lederkurs. 


Her kan du registrere din åpne søknad. Mottatte søknader leses og vurderes fortløpende opp mot eventuelle behov vi har i butikken. Vi gjør oppmerksom på at behovet vil variere gjennom året og at faste stillinger også vil annonseres på våre hjemmesider.

 

Send søknad Tilbake