MENY Drøbak søker flere butikkmedarbeidere

I MENY ønsker vi å gi kunden det lille ekstra. For kunden betyr dette den gode handleopplevelsen, med all den servicen, matgleden og inspirasjonen de får med på kjøpet. Er du lidenskapelig opptatt av mat og gleder deg over å kunne gi kunden det lille ekstra, er MENY stedet for deg.

Ved Drøbak søker nå flere nye deltidsansatte til vår kasse- og kolonialavdeling. Vi ser etter deg som er fleksibel og kan jobbe både dag, kveld og helg.  

Arbeidsoppgaver:

  • Betjening av butikkens kassepunkt
  • Varepåfylling, rullering og datosjekk
  • Kundebehandling og salg
  • Renhold

Vi ser etter deg som trives med kundekontakt, er oppmerksom og kan yte god service. Dette er en fysisk krevende og hektisk jobb, med mange paller av varer som skal fylles på i løpet av dagen. For å være en aktuell kandidat for disse stillingene må du ha gode norskkunnskaper og ha fylt 18 år. 

Vi tilbyr varierte arbeidsoppgaver innen Norges største dagligvarekonsern. Muligheter for mer jobb ved sykdom og ferier. Vi har en rekke opplæringsprogrammer gjennom vår egen interne skole, og det er store utviklingsmuligheter i kjeden.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen. Søknader vurderes fortløpende.

Send søknad Tilbake