Matarbeidere til Helgø MENY-butikker i Stavanger

Er du permittert fra din nåværende jobb, eller står i fare for å bli det? Hos oss er det tvert imot fullt trøkk om dagen, og vi står på for å sikre at alle får den maten og de dagligvarene de trenger. Det er faktisk såpass hektisk at vi har behov for litt ekstra bistand fremover. Vi håper derfor du har lyst til å steppe inn på enten kortere eller lengre oppdrag og bli med på å sikre matforsyningen i landet vårt.

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Liker du å ha mye å gjøre, er denne jobben midt i blinken for deg. Mange paller av varer skal fylles i løpet av dagen, fra bananer til hermetikk, melk, syltetøy og brød. Og toalettpapir da, selvfølgelig. Du må altså trives med både tunge løft og hektisk tempo. Om du tenker at du ikke er i god nok form til å klare det, så frykt ikke – her kommer du i form på 1-2-3.  

Så må du også like kundekontakt og service, det er en naturlig del av arbeidsdagen. Å kunne spandere et smil på en kunde, til tross for at du er småstresset er viktig. Enten du plukker varer til våre netthandelskunder, ekspederer kunder i kassen eller fyller på varer, vil det være mange kunder som ønsker hjelp. Nettopp derfor må du ha gode norskkunnskaper. Du må også ha fylt 18 år.

Forfriskende enkelt å søke!
Er du lei av sånne kompliserte og litt knotete søknadsskjemaer? Vi og. På denne stillingen er det ikke nødvendig å laste opp CV eller søknad for å registrere deg. Alt du trenger å gjøre er å svare på noen korte spørsmål om deg selv og din erfaring.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikkene. Søknader behandles fortløpende.

Send søknad Tilbake