MENY Skøyen søker kjøttanvarlig

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Skøyen trenger vi nå en ny kjøttansvarlig som kan sørge for at vi selger kjøtt og delikatesser av beste kvalitet, og kan hjelpe kundene våre med tips og råd til et bedre måltid.

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Du vil få ansvar for den daglige driften av vår kjøtt- og delikatesseavdeling. Kundene våre forventer at du har høy fagkunnskap, noe du vil få ved å bli godt kjent med alle varene vi selger. Om du allerede har erfaring fra MENY og har fagbrev som kokk eller butikkslakter er det et stort pluss. Hvis du ikke har det, vil vi sørge for å gi deg en grundig opplæring.

I avdelingen har du ansvar for bestillinger, leverandører, svinnkontroll, opplæring av medarbeidere og IK-mat. Du vil også fylle på varer. Dette kan innebære både tunge løft og hektisk tempo. Dersom du ikke er i god fysisk form, vil du sannsynligvis bli det!

I jobben vil du hjelpe småbarnsfamilier med hverdagsmiddag, tipse om en femretters som kan imponere en date og legge til rette for julemiddagen med alt det lekreste tilbehør. Det er derfor viktig at du er god på å formidle fagkunnskapen din og kan yte unik service.

Dette er en heltidsstilling, og arbeidstid omfatter dagtid, kveld og helg. Vi håper dette passer for deg, for vi vil at du skal trives, og bli lenge.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
Vi er et sammensveiset team hvor alle trår til for å gi gjestene våre den beste handleopplevelsen. Hos oss får du en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle vår ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som kjøttansvarlig kan du jobbe målrettet mot å bli ferskvaresjef gjennom både traineeprogram og lederkurs. 


Høres dette spennende ut kan du legge inn en søknad via vårt søknadsskjema, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

For å søke på stillingen må du ha fylt 18 år og ha gode norskkunnskaper. 

Send søknad Tilbake