MENY Åsane søker ferskvaresjef

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og flinke ansatte som kan hjelpe med tips og råd til et bedre måltid. Nøkkelen til å skape dette er gode ledere som gjennomfører god opplæring, fokuserer på salg, har kontinuerlig oppfølging av ansatte og jobber aktiv med gode driftsrutiner i avdelingen.

MENY Åsane i Sandefjord trenger nå en ny leder til vår ferskvareavdeling. Butikken har en spennende utvikling og er en sommerbutikk med godt trykk av feriegjester. Som ferskvaresjef får du et betydelig personal- og resultatansvar, og skal lede ferskvareavdelingen sammen med resten av teamet. Har du erfaring fra ferskvaravdeling og personalledelse, og trives med å jobbe aktiv med salg er dette jobben for deg.

Som ferskvaresjef forventes det at man fordeler sin tilstedeværelse gjennom hele butikkens åpningstid - også i helger og på kveld.

Arbeidsoppgaver:

  • Personalansvar for avdelingens 26 medarbeidere
  • Innkjøpsansvarlig og totalansvarlig for det økonomiske resultatet for hele ferskvareavdelingen
  • Kontakt med leverandører og kunder
  • Salg og produktveiledning
  • Ansvar for daglig drift av avdelingen
  • Trygg mat og våre internkontrollrutiner
  • Svinn og kvalitetskontroll

Hvem er den vi søker etter?
Det er en fordel om du har erfaring fra ferskvare og i tillegg har hatt personalansvar. Vår viktigste ressurs er mennesker, og vi ønsker derfor en lagspiller som kan hjelpe oss å nå våre ambisjoner.

Kundene våre forventer at du har høy fagkunnskap, noe du vil få ved å bli godt kjent med alle varene vi selger. Om du allerede har erfaring fra MENY og har fagbrev som butikkslakter, sjømathandler eller kokk er det et stort pluss.

Du må jobbe i henhold til ferskvareavdelingens budsjett, og skal sammen med kjøpmann drifte butikken slik at vi når våre nøkkeltall. Det er derfor viktig at du har en god økonomisk forståelse, jobber strukturert og effektivt, og at du er en person med stor arbeidskapasitet.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Åsane en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle vår ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og vi tilbyr en rekke lederkurs, fantastiske kick-off og faglige samlinger.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Intervju vil gjennomføres på telefon eller skype. 

Send søknad Tilbake