MENY Åsane Storsenter søker to deltidsansatte

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Åsane Storsenter trenger vi nå flere ferskvaremedarbeidere som kan hjelpe kundene våre med tips og råd til et bedre måltid. 

Vi søker etter to matarbeidere til vår ferskvareavdeling og netthandelsavdeling. Det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier. 

Vi har totalt to ledige stillinger, og du finner mer informasjon om stillingene nedenfor. Når du trykker på "send søknad" kan du huke av for hvilken stilling du ønsker å søke på. Du kan naturligvis søke på alle stillingene.

Ferskvaremedarbeider: 15,33% stilling med vakter annenhver helg (fredag og lørdag): 

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Du trenger ikke kokkelere som Hellstrøm, men du må kunne se forskjellen på laks og torsk. Du vil hjelpe småbarnsfamilier med hverdagsmiddag, tipse om en femretters som kan imponere en date og legge til rette for julemiddagen med alt det lekreste tilbehør.

Kundene våre forventer at du har høy fagkunnskap, noe du vil få ved å bli godt kjent med alle produktene vi selger. Du må derfor være nysgjerrig og tørre å smake på både blå og grønn ost. I tillegg til kundekontakt er jobben din å fylle på varer. Dette kan innebære både tunge løft og hektisk tempo.

Siden du vil ha mye kundekontakt må du ha gode norskkunnskaper. For å søke på stillingene må du ha fylt 18 år.

Medarbeider i netthandelavdelingen, 14,67% stilling. Arbeidstid natt og tidlig morgen annenhver fredag/lørdag:
Hvem er du og hva skal du gjøre?
Dine oppgaver vil primært bestå av å plukke ordre, eller med andre ord å utføre selve handelen for kunden, en fantastisk service om vi kan si det selv. Du vil elegant og effektivt kjøre tralla di gjennom butikkens hyller og finne de beste produktene med upåklagelig kvalitet. Ordrene pakker og klargjør du for henting og utlevering, og er vi uheldige og er utsolgt for en vare kan det bli din oppgave å hente dette i en annen butikk. Alt for kunden!

Som ansatt vil du ikke levere varer hjem til kunder.

Vi ser etter deg som: 

Legger din stolthet i hver ordre: å plukke en vare med dårlig dato er ikke din stil, såpass slurvete er du ikke. Du kan skille god og dårlig kvalitet fra hverandre for det er viktig for deg at kunden blir fornøyd. Å jobbe under et visst press gjør at du yter bedre, for i denne stillingen vil du bli målt på effektivitet. Hos oss går det sport i å plukke flest antall ordre, og du bidrar til dette arbeidsmiljøet med iver og lagånd.
Vær oppmerksom på at som plukker i netthandelavdelingen vil du bruke store deler av dagen på å gå og løfte. Derfor trenger vi krigere som er holder ut en lang marsj og som ikke gir seg før hele kompaniet er i mål. Det er en fordel om du har erfaring med dagligvare, men ikke et krav. Du må ha gode norskkunnskaper og ha fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Åsane Storsenter en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som ferskvaremedarbeider kan du jobbe målrettet mot å bli assisterende ferskvaresjef gjennom både traineeprogram og lederkurs. 

Forfriskende enkelt å søke!
Er du lei av sånne kompliserte og litt knotete søknadsskjemaer? Vi og. Vi ønsker ikke at du laster opp søknadsbrev. For å søke svarer du heller på korte spørsmål om deg selv og din erfaring, samt legger ved CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Send søknad Tilbake