MENY Fornebu søker bakerimedarbeider i 80% stilling

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. MENY Fornebu søker nå etter en ny bakeriansatt som kan sørge for at våre gjester får et godt utvalg og nystekte bakevarer gjennom dagen.

Vi søker etter en bakerimedarbeider til et 80% vikariat fra november 2020 til februar 2022. Det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier, og fast ansettelse etter endt periode.

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Dersom du liker å ha mye å gjøre er dette jobben for deg. Mange bakevarer skal stekes i løpet av dagen, varer skal rulleres og fylles på i avdelingen. Dette kan innebære både tunge løft og hektisk tempo. Dersom du ikke er i god fysisk form, vil du sannsynligvis bli det!

En naturlig del av arbeidsdagen er også kundekontakt, så det er viktig at du evner å være serviceinnstilt selv om du har mye å gjøre. Enten du steker bakevarer eller fyller på vare vil det være mange gjester som ønsker hjelp.

Arbeidsoppgaver:

  • Steking av bakervarer, opplegging og etterfylling i bakeriet
  • Bestillinger og kampanjeplanlegging, i ferieavvikling vil du ha ansvar for drift av bakeriet
  • Kundebehandling og salg
  • Kvalitets- og svinnkontroll
  • Renhold 

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Fornebu er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som bakerimedarbeider kan du jobbe målrettet mot å bli assisterende ferskvaresjef gjennom både traineeprogram og lederkurs. 


For å søke kan du laste opp søknad via "øvrige dokumenter" samt legger ved CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Send søknad Tilbake