MENY Jessheim søker engasjert frukt- og grøntansvarlig

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Jessheim trenger vi en ny frukt- og grøntansvarlig som kan sørge for en frukt- og grøntavdeling med bra varetrykk og gode handleopplevelser.

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Du vil få ansvar for å lede vår frukt- og grøntavdeling. Dette innebærer blant annet daglig oppfølging av avdelingens ansatte og bestillingsansvar. Det er derfor viktig at du trives med ekstra ansvar på jobb. For å være aktuell til denne stillingen må du har erfaring fra dagligvare, helst jobbet i en frukt- og grøntavdeling.

Liker du å ha mye å gjøre, er denne jobben midt i blinken for deg. Mange paller av frukt, grønnsaker, juice og smoothies skal fylles i løpet av dagen, du må derfor trives med både tunge løft og hektisk tempo.

Du må også like kundekontakt og service, det er en naturlig del av arbeidsdagen. Å kunne spandere et smil på en kunde, til tross for at du er småstresset er viktig. Enten du fyller på i salatbaren, rullerer smoothies, rengjør eller bygger torg av appelsiner, vil det være mange kunder som ønsker hjelp. Nettopp derfor må du ha gode norskkunnskaper. Du må også ha fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Jessheim er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. Stillingen kan være en god start på din lederkarriere i MENY. 

Forfriskende enkelt å søke!
Er du lei av sånne kompliserte og litt knotete søknadsskjemaer? Vi og. Vi ønsker ikke at du laster opp søknadsbrev. For å søke svarer du heller på korte spørsmål om deg selv og din erfaring, samt legger ved CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Send søknad Tilbake