Helgø MENY Kvadrat søker kolonialmedarbeider med ansvar 80%

Vi i Helgø MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos Helgø MENY Kvadrat trenger vi nå en bestillingsansvarlig som kan gi våre gjester den beste handleopplevelsen.

Vi søker etter deg som kan ha bestillingsansvar for meieri, frys og ferskvare industri. Stillingsomfanget vil være på 80% og du må kunne jobbe dag, kveld og helg. 

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Du skal ha ansvar for meieri, frys og industri ferskvare. Det betyr at du vil jobbe store deler av dagen din ute i butikken ved hyllene. Her er det mange kunder skal betjenes og mange paller av varer skal fylles i løpet av dagen. Du må derfor trives med både tunge løft og hektisk tempo.    

Du må også like kundekontakt og service, det er en naturlig del av arbeidsdagen. Å kunne spandere et smil på en kunde, til tross for at du har mye å gjøre er viktig. Enten du fyller på i påleggsdisken, rengjør i butikken, bygger eksponeringer eller rullerer yoghurt, vil det være mange kunder som ønsker hjelp. Nettopp derfor må du ha gode norskkunnskaper. Du må også ha fylt 18 år.

Ekstra viktig for oss er det at du er en som kan ha tunga rett i munn. Du vil ha ansvar for bestilling, varepåfylling og varetelling av mange varer, så at du er en nøyaktig og grundig person vil hjelpe deg i å lykkes i jobben. Du må like å lage systemer og å jobbe etter planer, og du glipper ikke på detaljene. Vi lover deg ansvar og utfordringer i en rutinepreget, men allikevel variert hverdag. 
Det er en fordel om du kjenner våre systemer og har dagligvarebakgrunn, men ikke et krav. 

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
Helgø MENY Kvadrat er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte.

Forfriskende enkelt å søke!
Er du lei av sånne kompliserte og litt knotete søknadsskjemaer? Vi og. Vi ønsker ikke at du laster opp søknadsbrev. For å søke svarer du heller på korte spørsmål om deg selv og din erfaring, samt legger ved CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Send søknad Tilbake