Helgø MENY Hundvåg søker assisterende butikksjef

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Nøkkelen til å skape dette er ledere som går foran som gode eksempler, og som inspirerer ansatte til å yte det lille ekstra.

Helgø MENY Hundvåg søker nå etter en ny assisterende butikksjef. Som assisterende butikksjef er du en del av vårt lederteam. Du vil få et betydelig personal- og resultatansvar, og skal lede butikken sammen med resten av lederteamet. Om du har erfaring fra dagligvare, er genuint interessert i ledelse, og liker utfordringer så er dette jobben for deg.

Arbeidsoppgaver:

  • Overordnet ansvar for butikkens kolonial- og kasseavdeling
  • Personalansvar for 32 medarbeidere
  • Bestillingsansvar og leverandørkontakt
  • Gjennomføring av kampanjer
  • Oppfølging av automatisk varebestilling
  • Utvikle og vedlikeholde driftsrutiner
  • Jobbe aktivt med salg og salgsfremmende tiltak
  • Kjøpmanns stedfortreder og høyre hånd

Oppstartsdato: etter avtale, men vi ser for oss tidlig i 2021.


Hvem er den vi søker etter?
Det er en fordel om du har erfaring fra butikkdrift, spesielt dagligvare og i tillegg har hatt personalansvar. Dersom du kjenner til våre systemer som bl.a. NG-FLYT, Quinyx og Open Accsess er det en fordel. Du ser viktigheten av god ledelse, og evne til å motivere dine medarbeidere til å yte sitt beste. 

Du må jobbe i henhold til butikkens budsjett, og skal sammen med kjøpmann drifte butikken slik at vi når våre nøkkeltall. Det er derfor viktig at du har en god økonomisk forståelse, jobber strukturert og effektivt, og at du er en person med stor arbeidskapasitet. Det er en fordel om du har en utdannelse innenfor varehandel.

Vi kan tilby:
En utfordrende lederstilling i Norges største dagligvarekonsern. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle vår ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og vi tilbyr en rekke lederkurs, fantastiske kick-off og faglige samlinger.

Forfriskende enkelt å søke!
Er du lei av sånne kompliserte og litt knotete søknadsskjemaer? Vi og. Vi ønsker ikke at du laster opp søknadsbrev. For å søke svarer du heller på korte spørsmål om deg selv og din erfaring, samt legger ved CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Send søknad Tilbake