MENY Åråsen søker morgenfugl som bakerimedarbeider (40%)

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY søker nå etter en ny bakeriansatt som kan sørge for at våre gjester får et godt utvalg og nystekte bakevarer gjennom dagen.

Vi søker etter deg som hovedsaklig kan jobbe i vår bakeriavdeling, men også noe i de andre ferskvareavdelingene.
Stillingsomfang: 40%
Vakter: mandag og fredag kl. 12-17, og annenhver onsdag og lørdag kl. 6-14. 
Det vil være mulighet for flere vakter ved behov og jobbing i høytider/ferier.
Oppstart: november 2020 

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Du er en morgenfugl, for de som jobber i bakeriet er ofte de som kommer først på jobb. Humøret ditt er godt, du er pliktoppfyllende og liker å jobbe effektivt. Vi mottar varer hver dag, så du må takle tunge løft og en arbeidsdag preget av å stå og gå. Vaktene dine er hektiske for mange bakevarer skal stekes, varer skal fylles på i avdelingen og du må hjelpe kunder. Du trives med at tiden går fort, for det gjør den når man har det gøy!

En naturlig del av arbeidsdagen er også kundekontakt, så det er viktig at du evner å være serviceinnstilt selv om du har mye å gjøre. Enten du steker bakevarer eller fyller på vare vil det være mange gjester som ønsker hjelp. Fordi du skal ha kundekontakt er det viktig at du snakker norsk, og vi ønsker også at du har fylt 18 år. 

Arbeidsoppgaver:

  • Steking av bakervarer, opplegging og etterfylling i bakeriet
  • Kundebehandling og salg
  • Kvalitets- og svinnkontroll
  • Varemottak 
  • Rydde, vaske og holde orden i avdelingen

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Åråsen er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. I MENY er det gode muligheter for videre karriere, og som bakerimedarbeider kan du jobbe målrettet mot å bli assisterende ferskvaresjef gjennom både traineeprogram og lederkurs. 

Forfriskende enkelt å søke!
Er du lei av sånne kompliserte og litt knotete søknadsskjemaer? Vi og. Vi ønsker ikke at du laster opp søknadsbrev. For å søke svarer du heller på korte spørsmål om deg selv og din erfaring, samt legger ved CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Send søknad Tilbake