Vil du ha deltidsjobb? MENY Laksevåg ansetter 20 nye medarbeidere!

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Laksevåg søker vi nå etter totalt 20 nye medarbeidere som kan gi våre gjester den beste handleopplevelsen. Vi trenger deltidsmedarbeidere i alle avdelinger og i ulike stillingsprosenter. Du finner mer informasjon om stillingene nedenfor. Når du trykker på "send søknad" kan du huke av for hvilken stilling du ønsker å søke på, og hvor mye du ønske å jobbe. Du kan naturligvis søke på alle stillingene. 

Bakerimedarbeider
Som medarbeider i bakeriet vil en av dine viktigste oppgaver være å sørge for at det er riktig mengde brød og bakevarer i avdelingen til enhver tid, og du vurderer kontinuerlig behovet for å steke mer. Du etterfyller brød, rydder i bagettene, pynter wienerpekaner og hjelper kundene som henvender seg i bakeriet. Du vil også gjøre klar varer til neste dag og stenger avdelingen med rydding og vasking. Dette er en hektisk og utfordrende jobb med tunge løft og mye ansvar. Du må ta mange egne avgjørelser og vi lover utfordrende og spennende arbeidsdager. 

Kolonial- og kassemedarbeider
Avdelingen du skal jobbe i er ryggraden i MENY-butikken, og står for over halvparten av butikkens omsetning. I kolonialavdelingen finner du alt fra tørrvarer, drikkevarer, frysevarer, meieri og hygieneartikler. Dine oppgaver vil i stor grad bestå av varepåfylling, rullering og fremtrekk. Du vil også ekspedere i kassa, tømme panteautomaten, hente kundevogner og hjelpe kunder. 

Frukt- og grøntmedarbeider
Frukt- og grønt er kanskje butikkens viktigste avdeling. Her må det alltid være godt varetrykk og topp kvalitet – og nettopp det skal du sørge for. Dine oppgaver vil blant annet bestå av å fylle på alt fra basilikum til poteter, dele vannmelon, gå kvalitetsrunde, fylle salatbaren, åpne og stenge avdelingen og å rydde og vaske. Du er en person som ikke er redd for fysisk arbeid og som trives i et hektisk miljø. Her går dagene fort, du har varierte oppgaver og det er gøy å være på jobb! Sammen med dine kollegaer skal dere skape en avdeling så innbydende at alle som handler hos oss kjøper mye frukt og grønt!

Ferskvaremedarbeider
Som medarbeider i vår ferskvareavdeling vil du ha en hektisk og spennende jobb med stor variasjon i arbeidsoppgavene. Du vil ekspedere kunder, skjære og tilberede ulike ferskvarer som kjøtt, fisk og ost, du vil fylle varer og naturlig nok ta oppvasken. Får å få til dette må du like å ha kontakt med mennesker, ha gode samarbeidsevner og ikke være redd for å brette opp ermene for å ta i et tak. 

 

 

I alle stillingene må du like kundekontakt og service, det er en naturlig del av arbeidsdagen. Å kunne spandere et smil på en kunde, til tross for at du har mye å gjøre er viktig. I MENY setter vi kundeservice høyt, og det er mange kunder som ønsker hjelp. Nettopp derfor må du ha gode norskkunnskaper. Du må også ha fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Laksevåg er en ny butikk der vi kan love morsomme dager på jobb, kunnskap og matglede. Når du begynner hos oss vil du bli tatt godt imot av dine kolleger som gir deg opplæring og hjelper deg å bli god. For deg som ønsker videre karriere i dagligvare er mulighetene mange, men å jobbe i MENY er også et fint sted for deg som trenger en jobb ved siden av f.eks. studier. Vi ønsker deg velkommen og gleder oss til å få en ny kollega!

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende. 

Send søknad Tilbake