Vil du være avdelingsansvarlig på nye MENY AMFI Moss?

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Nye MENY AMFI Moss, som åpner i november 2021, søker nå etter avdelingsansvarlige til frukt- og grønt, bakeri, kolonial og ass. ferskvaresjef. Du kan lese mer om stillingene under, og når du søker krysser du av for hvilken stilling du ønsker deg. I alle stillingene må du ha fylt 18 år og ha gode norskkunnskaper. Alle rollene er heltidsstillinger med arbeidstid på dag, kveld og helg. Oppstart er i oktober/november 2021. 

Frukt- og grøntansvarlig:
Som ansvarlig i en av våre viktigste avdelinger har du i oppgave å bestille og fylle på varer, sørge for god kvalitet, hjelpe kunder og ha kontakt med leverandører. Du må samarbeide godt med de andre ansatte og motivere dine kollegaer i avdelingen til å yte sitt beste. 

Å jobbe med frukt og grønt er utfordrende, fysisk tungt og veldig moro! Du kan bruke dine kreative sider når du bygger eksponeringer, du får trent hele kroppen i løpet av en arbeidsdag og du har stor variasjon i oppgavene dine. Du liker å jobbe i et hektisk miljø der det alltid er mye å gjøre, i denne avdelingen går tiden fort! Vi ønsker oss deg som har erfaring fra dagligvare og med bestilling av varer, og det er selvfølgelig en fordel om du vet forskjell på grønnsaker som aubergine og squash. 

Bakeriansvarlig:
Som bakeriansvarlig får du ansvar for daglig drift og utvikling av vårt bakeri. Du skal til enhver tid sørge for at din avdeling er velfylt og ryddig, og du vil arbeide i skjæringspunktet mellom godt varetrykk og lite svinn. Oppgavene vil bestå av å åpne/stenge avdelingen, bestille varer, lage stekeplaner, varemottak, opplegg av varer og IK-mat. Inn mot sesong vil du i samarbeid med leverandører og andre avdelinger planlegge for optimalt salg i bakeriavdelingen. Du vil også lære opp andre ansatte som skal ha vakter i bakeriet, og tilrettelegge for at de mestrer sine oppgaver når du ikke er der. 

For å lykkes som bakeriansvarlig må du kunne arbeide selvstendig, ha en viss grad av struktur og orden, ha evne til å beregne menger ut ifra salgstall og svinn og like å samarbeide med andre. Du må også trives med å være i aktivitet, da store deler av hverdagen vil være preget av gåing, ståing og løfting. Mange av oppgavene i bakeriet er rutinepreget, så denne stillingen passer for deg som liker forutsigbarhet i oppgavene. Vi ser etter deg som har erfaring fra bakeriavdeling i dagligvare, eller liknende arbeid. 

Kolonialansvarlig:
Du er en person med fart i beina, struktur i hodet og smil om munnen. Som kolonialansvarlig er det du som sørger for at vareflyten er riktig i tørrvareavdelingen, og håndterer derfor alle systemene rundt bestilling, varetelling og datokontroll. Din avdeling står for halvparten av butikkens omsetning, og derfor er det viktig at du har stor ansvarsfølelse og høy arbeidsmoral. Du vil ha leverandørkontakt, planlegge og bygge kampanjer og ta høyde for sesonger. 

En av de største oppgavene dine er å sørge for at dagens varelass blir håndtert i butikk og på lager. Du liker å jobbe mellom reolene, og for deg er det ingen ting som ser penere ut enn en nyfrontet hylle. Du er en lagspiller og sammen med kollegaene dine lager dere en butikk det stråler av! Arbeidsmiljøet er preget av løsningsorientert innstilling, felles forståelse for effektivitet og matarbeidere som har det gøy på jobb. Fordi jobben nesten utelukkende er preget av fysisk arbeid, er det viktig at du trives med å være i aktivitet.  

Assisterende ferskvaresjef:
Som assisterende ferskvaresjef vil du hjelpe kundene våre med tips og råd til et bedre måltid. Du vil samarbeide tett med både ferskvaresjef og de andre ansatte i kjøtt, fisk, ost og bakeri. Som ass. ferskvaresjef vil du ha varierte dager som består i alt fra skjæring og filetering, produksjon, bestilling og påfylling av varer, betjene disker og tilrettelegge for at medarbeiderne mestrer oppgavene sine. Du vil også planlegge for sesonger, følge opp IK-mat og ha kontakt med leverandører.

Vi ser for oss at du har erfaring fra dagligvare og ferskvare, og at du har fagbrev som kokk, sjømathandler eller butikkslakter. Du bør ha interesse for ledelse og ikke være redd for å ta i et tak. Du har glimt i øyet, liker å være kreativ og å "stå på scenen". Som ferskvaresjefens høyre hånd og stedfortreder, må du ha stor ansvarsfølelse og et genuint ønske om å alltid levere byens beste ferskvaredisker. Fordi vi satser på de som satser på oss, vil vi ha en ass. ferskvaresjef som har ambisjoner om å bli ferskvaresjef på sikt. Vi skal gjøre alt vi kan for at du skal nå målene dine, for satser du på MENY, satser vi på deg.


Hvorfor skal du velge oss?
Hvis du er den vi leter etter kan vi tilby en arbeidsplass med kunnskap, matglede og kollegaer som bryr seg om hverandre. Vi tror på at "er du trygg er du god" og gir deg grundig opplæring. Hos oss er det gode muligheter for videre utvikling og karriere. Vi har en interaktiv kursplattform der du kan bli fagekspert, klasseromskurs som gir deg påfyll i administrasjon og traineeprogram med fokus på å gå fra ansatt til å bli leder, for å nevne noe. Satser du på MENY, satser MENY på deg, og som avdelingsansvarlig er du på rett vei for å senere kunne bli assisterende butikksjef, ferskvaresjef og kjøpmann. Vi lover spennende utfordringer du kommer til å mestre, dager som går fort og en arbeidsplass du blir glad i og stolt av, akkurat som oss!

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Send søknad Tilbake