MENY Rykkinn søker heltidsmedarbeider til kasseavdelingen

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Rykkinn søker vi nå etter en medarbeider i et vikariat som kan gi våre gjester den beste handleopplevelsen.

Stillingsomfang: 100%
Arbeistid: hovedsaklig kl. 10-18 på hverdager og vakt hver tredje lørdag.
Vikariatets lengde: Fra 1. september 2021 til 31. mars 2022.

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Medarbeiderne i kassen er butikkens fremste ambassadører, og du er ofte den eneste butikkansatte kunden har kontakt med i løpet av handleturen. Du vil hovedsaklig være kundevert i selvbetjeningskassene og hjelpe kunder med å fullføre handelen. Du må ha et årvåkent blikk, en serviceminded innstilling og ha fart i beina. Her vil du håndtere flere oppgaver på én gang, du må aktivt oppsøke kunder og vi ser etter deg som har erfaring fra kassearbeid i butikk. Du må trives med et hektisk tempo og like at dagene går fort når du er på jobb. 

Så må du også like å prate med folk og å hjelpe andre, det er en naturlig del av arbeidsdagen. Å kunne spandere et smil på en kunde, til tross for at du har mye å gjøre er viktig. Enten du sitter i kassen eller fyller på varer og aviser, vil det være mange kunder som ønsker hjelp. Nettopp derfor må du ha gode norskkunnskaper. Du må også ha fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Rykkinn er en arbeidsplass med morsomme dager på jobb, kunnskap og matglede. Når du begynner hos oss vil du bli tatt godt imot av dine nye kolleger som gir deg opplæring og hjelper deg å bli god. For deg som ønsker videre karriere i dagligvare er mulighetene mange, men å jobbe i MENY er også et fint sted for deg som trenger en jobb ved siden av f.eks. studier. Vi ønsker deg velkommen og gleder oss til å få en ny kollega!

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Send søknad Tilbake