MENY Tangen søker butikkmedarbeidere

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Tangen på Nesodden trenger vi flere nye ansatte som kan gi våre gjester den beste handleopplevelsen. Du kan lese mer om stillingene under, og velge hvilken du vil søke på når du sender søknaden.

 

Stilling 1 - Butikkmedarbeider kolonial:
Stillingsomfang: 100% fast stilling
Arbeidstid: dag, kveld og helg. 
Oppstart: snarest

Avdelingen du skal jobbe i er ryggraden i MENY-butikken, og står for over halvparten av butikkens omsetning. I kolonialavdelingen finner du alt fra tørrvarer, drikkevarer, frysevarer, meieri og hygieneartikler. Dine oppgaver vil i stor grad bestå av varepåfylling, rullering og fremtrekk. Du vil også ekspedere i kassa (du må ha fylt 18 år for å søke), tømme panteautomaten, hente kundevogner og hjelpe kunder. Ved behov vil du også bistå med varepåfylling av frukt og grønt. 

Fordi du skal hjelpe kunder og samarbeide tett med kollegaer ser vi etter deg som liker å snakke med mennesker og som synes service er gøy. Du vil komme inn i en avdeling der det alltid skjer noe, og du må ha fart i beina og et smil om munnen for å lykkes i kolonialavdelingen. Vi garanterer morsomme dager på jobb, der veien til mer ansvar er kort for dem som gjør en god innsats.

Stilling 2 - Medarbeider i ferskvareavdelingen:
Stillingsomfang: 100% stilling i vikariat
Vikariatets lengde: fra november til februar 2023.
Arbeidstid: dag, kveld og helg. 
Oppstart: snarest

Som medarbeider i vår ferskvareavdeling vil du ha en hektisk og spennende jobb med stor variasjon i arbeidsoppgavene. Du vil ekspedere kunder, skjære og tilberede ulike ferskvarer som kjøtt, fisk og ost, du vil fylle varer og naturlig nok ta oppvasken. Får å få til dette må du like å ha kontakt med mennesker, ha gode samarbeidsevner og ikke være redd for å brette opp ermene for å ta i et tak. 

Våre kunder forventer at du har kunnskap om mat, men fortvil ikke selv om "Hellstrøm" ikke er ditt etternavn. Vi lærer deg alt vi kan om både torsk og dorade, svinekjake og culotte, Gruyère og Kraftkar, men det er uten tvil en fordel om du har basiskunnskap og interesse for mat fra før av. Du må også ha gode norskkunnskaper og ha fylt 18 år.

For å lykkes må du være en som liker å prate med mennesker, håndterer utfordringer, tunge løft, hektisk tempo og ikke være redd for å smake på nye ting. Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Tangen ligger sentralt til på Nesodden med gode kollektivmuligheter. Fra Oslo kan du enkelt ta båt fra Aker Brygge og buss opp til Tangen Senter. Hos oss kommer du til en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte.

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

 

Send søknad Tilbake