MENY Oslo City søker frukt- og grøntansvarlig

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, og med det kommer godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Hos MENY Oslo City trenger vi en ny frukt- og grøntansvarlig som kan sørge for en frukt- og grøntavdeling med bra varetrykk og gode handleopplevelser.

Stillingsomfang: 100%
Arbeidstid: dag, kveld og helg
Oppstart: etter avtale

Hvem er du og hva skal du gjøre?
Som ansvarlig i en av våre viktigste avdelinger har du i oppgave å bestille og fylle på varer, sørge for god kvalitet, hjelpe kunder og ha kontakt med leverandører. Du må samarbeide godt med de andre ansatte og motivere dine kollegaer i avdelingen til å yte sitt beste. 

Å jobbe med frukt og grønt er utfordrende, fysisk tungt og veldig moro! Du kan bruke dine kreative sider når du bygger eksponeringer, du får trent hele kroppen i løpet av en arbeidsdag og du har stor variasjon i oppgavene dine. Du liker å jobbe i et hektisk miljø der det alltid er mye å gjøre, i denne avdelingen går tiden fort! Vi ønsker oss deg som har erfaring fra dagligvare og med bestilling av varer, og det er selvfølgelig en fordel om du vet forskjell på grønnsaker som aubergin og squash. 

Fordi du vil ha mye kundekontakt må du ha gode norskkunnskaper og du må ha fylt 18 år.

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Oslo City er en arbeidsplass med masse moro, kunnskap og matglede. Vi hjelper deg å bli god, og er opptatt av å gi grundig opplæring til alle våre ansatte. Stillingen kan være en god start på din lederkarriere i MENY. Vi ønsker deg velkommen inn i et varmt og inkluderende arbeidsmiljø og vi gleder oss til å få en ny kollega!

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende.

Send søknad Tilbake