Nye MENY Holmlia søker 20 deltidsmedarbeidere!

Vi i MENY mener at spiser du bedre, så lever du bedre. Vi er opptatt av matglede, godt utvalg, god kvalitet og kunnskapsrike og serviceinnstilte ansatte. Nøkkelen til å skape dette er ledere som går foran som gode eksempler, og som inspirerer ansatte til å yte det lille ekstra. På datoen 11.11.21 kl. 11 åpner splitter nye MENY Holmlia i helt nybygde lokaler på Holmlia Senter. Butikken vil ha en salgsflate på over 1000 kvm. og har estimert en årlig omsetning på 80 millioner. I den forbindelse søker vi nå etter totalt 20 nye medarbeidere som kan gi våre gjester den beste handleopplevelsen. Du finner mer informasjon om stillingene nedenfor. Når du trykker på "send søknad" kan du huke av for hvilken stilling du ønsker å søke på, og hvor mye du ønsker å jobbe. Du kan naturligvis søke på alle stillingene. 

Oppstart blir oktober/november 2021. 
Du må ha fylt 18 år før 11. november, ha gode norskkunnskaper og synes at kundeservice er gøy!

kolonial- og kassemedarbeider
Seks ledige stillinger
- to stillinger i 80% med arbeidstid dag, kveld og helg
- fire stillinger én til to kvelder i uka, samt annenhver helg.

Avdelingen du skal jobbe i er ryggraden i MENY-butikken, og står for over halvparten av butikkens omsetning. I kolonialavdelingen finner du alt fra tørrvarer, drikkevarer, frysevarer, meieri og hygieneartikler. Dine oppgaver vil i stor grad bestå av varepåfylling, rullering og fremtrekk. Du vil også ekspedere i kassa, tømme panteautomaten, hente kundevogner og hjelpe kunder. Du vil også fylle varer i fruktavdelingen, ta kvalitetskontroll og stenge avdelingen på kvelden.

Vi søker også etter medarbeidere som utelukkende skal jobbe med varefylling 2-3 ganger i uken med arbeidstid fra kl. 12-16.

Ferskvaremedarbeider
Åtte ledige stillinger
Stillingsomfang: én til to kvelder i uka samt annenhver helg
Som medarbeider i vår ferskvareavdeling vil du ha en hektisk og spennende jobb med stor variasjon i arbeidsoppgavene. Du vil ekspedere kunder, skjære og tilberede ulike ferskvarer som kjøtt, fisk og ost, du vil fylle varer og naturlig nok ta oppvasken. Du vil også arbeide i vår bakeriavdeling. Her vil du ha oppgaver som å legge opp varer til neste dag, steke brød, vaske og rydde. Får å få til dette må du like å ha kontakt med mennesker, ha gode samarbeidsevner og ikke være redd for å brette opp ermene for å ta i et tak. 

Stengeansvarlig
Fire ledige stillinger
Stillingsomfang: én til to kvelder i uka samt annenhver helg

På hektiske kvelder med mange oppgaver som skal gjøres, er du den med ansvaret for butikken og de ansatte. Du vil ha en lederrolle overfor dine kollegaer og håndterer alle planlagte og uforutsette oppgaver som dukker opp i løpet av en dag. De vanligste oppgavene vil være varepåfylling i samtlige avdelinger, fremtrekk, kundebehandling og kassabetjening. Du må ha en sporty innstilling til oppgavene dine, for plutselig må du bistå i ferskvaren, håndtere butikktyver, hjelpe Fru Hansen med å bestille taxi eller plastre en finger som blør. Du liker å ha kontakt med mange mennesker og ser viktigheten av kundeservice.

Vi ser etter deg med stor ansvarsfølelse og arbeidsmoral. Du må være trygg på deg selv og kunne stå stødig selv i krevende situasjoner. Du er sistemann ut døra, og sammen med dine kollegaer forlater dere en strålende butikk som er klar til å åpne dagen derpå. Som stengeansvarlig må du kunne se helheten av arbeidet ditt, prioritere riktig og alltid levere ditt beste på jobb. Denne stillingen passer godt for deg som kjenner til butikkarbeid og som nå er interessert i mere ansvar

 

Hvorfor skal du jobbe hos oss?
MENY Holmlia blir en arbeidsplass med morsomme dager på jobb, kunnskap og matglede. Når du begynner hos oss vil du bli tatt godt imot av dine nye kolleger som gir deg opplæring og hjelper deg å bli god. For deg som ønsker videre karriere i dagligvare er mulighetene mange, men å jobbe i MENY er også et fint sted for deg som trenger en jobb ved siden av f.eks. studier. Vi ønsker deg velkommen og gleder oss til å få en ny kollega!

Forfriskende enkelt å søke!
For at vi skal få svar på det som er viktig for oss, svarer du på spørsmålene om deg og din erfaring. Du trenger ikke laste opp søknadsbrev. Har du mye på hjertet må du gjerne skrive utfyllende, vi gleder oss til å lese! Og fordi vi synes det er spennende å se hvor du har vært tidligere, må du laste opp CV.

Vi gjør oppmerksom på at alle søknader må sendes inn via søknadsskjema tilknyttet annonsen, vi vil ikke ta imot søknader på papir i butikken. Søknader behandles fortløpende. 

Send søknad Tilbake