Tre alternative handleposer

Vi ønsker å gi kundene våre muligheten til å velge selv. Derfor tilbyr vi nå både papirposer, plastposer og gjenbruksposer! Sistnevnte er det beste miljøvalget.

Plastposer av 50 % gjenvunnet plast

Heldigvis havner ganske få norske plastbæreposer i naturen. 80 prosent av dem gjenbrukes som søppelposer. I tillegg er MENY-plastposene laget av 50 prosent gjenvunnet plast.

Likevel har vi i MENY mål om å selge færre plastbæreposer, blant annet for å bidra til mindre forsøpling i naturen og havet.

PS. Prisen på plastbæreposen vil øke i midten av august. Da går 50 øre per pose til Handelens Miljøfond, et fond for gode miljøtiltak knyttet til plast.

Handlenett – beste alternativ

Vi oppfordrer våre kunder til å velge gjenbruksposen av slitesterk polyester. Den er en klar miljøvinner, nettopp fordi den kan brukes mange ganger. 

Vi har gjenbruksposen i kassaområdet og gir en ny gratis om den du har er ødelagt. 

Kunsten blir å huske gjenbruksposen neste gang du handler. Vi anbefaler deg å ha et par liggende i veska, bagen og i bilen.

Og du! Husk at du får 3 for 2 på gjenbruksposen vår! 

Nyhet: Nå har vi papirposer i MENY 

Som et ytterligere alternativ til plastposen og gjenbruksposen, kan du nå også velge papirposer når du handler hos MENY.

Mange kunder har etterspurt papirposer som alternativ til plastposen. I et klimaregnskap er plastposen et noe bedre valg enn papirposen, men ut fra et forsøplingsperspektiv er papirposen et bedre valg, derfor tilbyr vi også dette alternativet.

Papirposene i MENY koster 2,00 kroner. 

Velg også når du handler i nettbutikken!

Etter sommeren kan du også ta valget mellom papirposer og plastposer når du handler i MENY Nettbutikk.