Fylte kransekakestenger

Fylte kransekakestenger

Ingredienser

1 stk kransekakedeig "jeg elsker deig"
nougat

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Prøv kransekakestenger med en deilig overraskelse.

  1. La deigen hvile i kjøleskapet noen timer, helst natten over. Trill deigen ut til fingertykke pølser. Skjær opp stykker i ønsket lengde.
    La deigen hvile i kjøleskapet noen timer, helst natten over. Trill deigen ut til fingertykke pølser. Skjær opp stykker i ønsket lengde.
  2. Klem deretter pølsene flate, og legg så en nougatstrimmel over.
    Klem deretter pølsene flate, og legg så en nougatstrimmel over.
  3. Rull kransekakedeigen til en lang pølse, slik man ikke kan se nougaten. Hjelp eventuelt med å lukke endene. Legg kakene på ett stekebrett med bakepapir.
    Rull kransekakedeigen til en lang pølse, slik man ikke kan se nougaten. Hjelp eventuelt med å lukke endene. Legg kakene på ett stekebrett med bakepapir.
  4. Stekes på 165 grader i 9 minutter, til de er gyldne. Avkjøl, del opp og server.
    Stekes på 165 grader i 9 minutter, til de er gyldne. Avkjøl, del opp og server.