Glutenfrie havreflarn

Glutenfrie havreflarn

Ingredienser

100 g smør
3 dl Semper havregryn
1 stk egg
1,5 dl sukker
1 ss Semper Mix
1 ts bakepulver

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Havreflarn er enkle å lage og smaker godt. Lag de glutenfritt så kan alle spise dem.

  1. Smelt smøret og rør i havregryn. Visp egg og sukker til en luftig eggedosis. Bland alt sammen.
  2. Sett kakene med teskje på et stekebrett kledd med bakepapir. Ikke sett kakene for tett siden de flyter ut. Stekes i ovnen på 175 grader, ca 7 minutter.
  3. La dem avkjøles noe før de fjernes fra platen. Kakene kan også bøyes over håndtaket på en sleiv for å få krum fasong.

Oppskrift fra

Tips

Kakene kan også bøyes over håndtaket på en sleiv for å få krum fasong.

Relaterte oppskrifter