Kransekakemakroner

Kransekakemakroner

Ingredienser

1 stk kransekakedeig "Jeg elsker deig"
1 stk plastpose
peanøttsmør
syltetøy smak etter ønske
smeltet sjokolade
1 smøremyk karamell

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Hvis du er glad i tradisjonelle makroner, bør du prøve denne julete vrien på de franske godbitene. Det er enkelt og kan tilpasses etter deres personlige smaker.

  1. Begynn med å lage mandelmakroner. Dette gjøres ved å rulle kransekakemassen til kuler.
    Begynn med å lage mandelmakroner. Dette gjøres ved å rulle kransekakemassen til kuler.
  2. Klipp deretter opp en plastpose og bruk den til å «klemme» kulene flate. En lyspære er ypperlig til å klemme, men her kan du også bruke en myk hånd. Dette skal så stekes på 175 grader i 6 min.
    Klipp deretter opp en plastpose og bruk den til å «klemme» kulene flate. En lyspære er ypperlig til å klemme, men her kan du også bruke en myk hånd. Dette skal så stekes på 175 grader i 6 min.
  3. Smør på ønsket fyll. Peanøttsmør, syltetøy, sjokolade eller karamell er ypperlig.
    Smør på ønsket fyll. Peanøttsmør, syltetøy, sjokolade eller karamell er ypperlig.
  4. Legg to og to kaker sammen til en makron, og legg forsiktig på et fat.
    Legg to og to kaker sammen til en makron, og legg forsiktig på et fat.

Relaterte oppskrifter