Kransekakestenger

Kransekakestenger

Ingredienser

1 stk kransekakedeig "jeg elsker deig"
melis
smeltet sjokolade
nøtter

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Kransekakedeigen kan brukes til så mangt! Denne varianten består av små stenger dyppet i sjokolade og hakkede nøtter. Disse er flotte som spiselige julegaver eller som ekstra kaker i fryseren, til å ta opp ved behov.

  1. La deigen hvile i kjøleskapet noen timer, helst natten over. Trill deigen ut til fingertykke pølser.
    La deigen hvile i kjøleskapet noen timer, helst natten over. Trill deigen ut til fingertykke pølser.
  2. Skjær opp stykker i ønsket lengde. Stekes på 190 grader i 8-9 minutter.
    Skjær opp stykker i ønsket lengde. Stekes på 190 grader i 8-9 minutter.
  3. Pynt stengene med icing, melis eller dypp de i smeltet sjokolade. Du velger akkurat hva du og dine liker best.
    Pynt stengene med icing, melis eller dypp de i smeltet sjokolade. Du velger akkurat hva du og dine liker best.
  4. Vær kreativ når du pynter! Ha på for eksempel nøtter, knuste nonstop eller mandler.
    Vær kreativ når du pynter! Ha på for eksempel nøtter, knuste nonstop eller mandler.

Relaterte oppskrifter