Ragnhilds glutenfrie krumkaker

Ragnhilds glutenfrie krumkaker

Ingredienser

Krumkaker

3 stk egg
100 g smør
100 g sukker
125 g glutenfritt mel
2 ss vann

Krem uten melk

1 pk melkefri havrefløte eller soyakremfløte
1 dl valgfritt syltetøy
hele bær
melis eller vaniljesukker

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Glutenfrie krumkaker med krem uten melk smaker godt for både de med og uten allergier.

  1. Rør smør og sukker hvitt, tilsett ett og ett egg. Bland i melet. Tilsett 2 spiseskjeer vann (tilsett litt mer om krumkakene blir for tykke).
  2. Lag krumkaker med krumkakejern, formen bestemmer du selv. Avkjøl raskt og ha dem rett over i lufttett boks, ellers blir de myke.
  3. Pisk krem av Oatly melkefri havrefløte eller Alpro melkefri soyakremfløte. Tilsett syltetøyet, rør forsiktig. Om kremen ønskes søtere, tilsett melis eller vaniljesukker. Pynt med hele bær.
  4. I stedet for krem kan du også bruke melkefri is eller sorbet. Vi har et stort utvalg fra Kulinaris og Alma.

Relaterte oppskrifter