Yoghurt panna cotta

Yoghurt panna cotta

Ingredienser

3 dl yoghurt naturell
2 dl fløte
2 dl melk
100 g sukker
0,5 stk vaniljestang
4 stk gelatinplater
250 g skogsbær, tinte

Tidsforbruk

Over 60 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Panna cotta kan varieres i det uendelige. Så lenge det er en fløtepudding, kan det tilsettes det ene og det andre. Eksempelvis med yoghurt. Nydelig!

  1. Bløtlegg gelatinen. Kok opp melken med sukkeret og vaniljestangen, infuser i ca. 15 min - i det minste til sukkeret er smeltet. Sil av gelatinen og rør inn.
  2. Ha yoghurten og fløten i en bolle og hell over den varme blandingen mens du rører kraftig. Støp i pene dessertskåler/ glass og sett i kjøleskap i minst 3 timer, gjerne natten over.
  3. Rør skogsbærene med ønsket mengde sukker, til sukkeret er oppløst.Ha noen skjeer rørte bær over panna cottaene og dryss over noen lett knuste julekaker - de du liker best.