Grove bananpannekaker

Grove bananpannekaker
Litt sunnere

Ingredienser

3 stk egg
3 dl ekstra lett melk
1 stk banan
2 dl mager kesam naturell , eller yoghurt naturell
3 dl sammalt hvete grov
1 dl havregryn
2 ss sukker
smør eller nøytral olje, til steking

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Litt sunnere pannekaker til frokost, lunsj eller middag! Topp dem med friske bær, frukt eller brunost. Oppskriften gir ca 10 små pannekaker.

  1. Visp sammen egg, melk og kesam i en bolle.
  2. Mos bananen med en gaffel. Rør mel, havregryn, sukker og most banan inn i eggeblandingen og visp godt til røren blir jevn og klumpfri. La røren stå i ca. 30 minutter før steking.
  3. Stek fine og gylne pannekaker over middels høy varme i en liten stekepanne.
  4. Topp pannekakene med bær eller frukt etter ønske, litt vaniljekesam og revet brunost er også godt.
    Topp pannekakene med bær eller frukt etter ønske, litt vaniljekesam og revet brunost er også godt.