Pinnebrød

Pinnebrød

Ingredienser

4 dl hvetemel
0,5 ts salt
2 ts sukker
2 ts bakepulver
0,8 dl soyaolje
1,5 dl vann , ca

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Hva er vel bedre turmat enn pinnebrød på pinne? Lag deigen hjemme, putt den i en brødpose og ta med i sekken!

  1. Bland sammen hvetemel, salt, sukker og bakepulver.
  2. Tilsett olje og vann og rør det hele sammen til en glatt deig. Ha i litt mer mel hvis deigen blir veldig klissete.
  3. Bruk en eggepensel og pensle litt olje rundt deigen slik at den ikke klistrer seg til emballasjen.
  4. Legg deigen i en brødpose eller i en plastboks med lokk.
  5. Spikk pinner. Dra deigen ut i avlange biter og deigen rundt pinnene.
  6. Stek pinnebrødet over glørne på bålet. Snu pinnene ofte, slik at brødet ikke blir brent.

Oppskrift fra