Sjokoladebombe

Sjokoladebombe

Ingredienser

4 stk egg
300 g sukker
150 g margarin eller smør, romtemperert
150 g kakaopulver
300 g hvetemel
4 dl Alpro soyadrikk sjokolade
2 ts bakepulver
melis

Tidsforbruk

Over 60 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Deilig sjokoladekake, for deg med laktoseintoleranse.

  1. Visp eggehvitene stive, og eggeplommene med sukker.
  2. Tilsett først margarin/smør i eggeplommeblandingen, deretter kakao og mel
  3. Tilsett Alpro soyadrikk sjokolade, bakepulver og de stivpiskede eggehvitene.
  4. Smør kakeformen med margarin/smør og dryss med mel.
  5. Hell røren i formen (diameter 28 cm) og stek i ovnen på 170 grader i ca 50 minutter.
  6. Pynt med melis og server!

Oppskrift fra