Fiskekarbonader med nudelsalat

Fiskekarbonader med nudelsalat
Litt sunnere

Ingredienser

Fiskekarbonader med nudelsalat

6 stk fiskekarbonader fra fiskedisken
1 pk risnudler
1 stk paprika
3 stk vårløk
1 dl ristede sesamfrø
2 ss soyasaus
1 stk lime
sukker
1 stk gulrot

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Fiskekaker er en middagsfavoritt for mange! Denne oppskriften på fiskekaker er en rask familierett med asiatisk vri.

  1. Rør gjerne inn litt peanøttsmør i dressingen.
    Rør gjerne inn litt peanøttsmør i dressingen.
  2. Kok nudlene etter anvisning på pakken og skyll dem i kaldt vann. Skjær grønnsakene i strimler.
    Kok nudlene etter anvisning på pakken og skyll dem i kaldt vann. Skjær grønnsakene i strimler.
  3. Rør sammen ingrediensene til dressingen.
    Rør sammen ingrediensene til dressingen.
  4. Ta grønnsakene og bland med nudlene, hell over dressingen. Dryss over sesamfrø.
    Ta grønnsakene og bland med nudlene, hell over dressingen. Dryss over sesamfrø.
  5. Varm fiskekarbonader i en stekepanne og server dem varme med kald nudelsalat.
    Varm fiskekarbonader i en stekepanne og server dem varme med kald nudelsalat.
  6. Godt og enkelt!