Fredagstaco med torsk

Fredagstaco med torsk
Litt sunnere

Ingredienser

8 stk fullkornstortilla
600 g torskefilet
3 ts tacokrydder
3 stk tomater
1 stk agurk
200 g mais , hermetisk
1 beger lettrømme
2 dl gulost , revet
1 hode isbergsalat

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Smaken av taco er en favoritt hos de fleste. Men har du prøvd å fylle tacoen med fisk? I Mexico er dette like vanlig som å bruke kjøtt. Masse god tacosmak som gjør at alle elsker fiskemiddagen!

  1. Ingredienser
    Ingredienser
  2. Sett ovnen på 175 grader.
  3. Skjær tomatene og agurken i terninger. Skjær salaten og vårløken i strimler. Riv osten på den grove siden på et rivjern.
    Skjær tomatene og agurken i terninger. Skjær salaten og vårløken i strimler. Riv osten på den grove siden på et rivjern.
  4. Skjær fisken i grove terninger.
    Skjær fisken i grove terninger.
  5. Pakk tortillaene inn i sølvpapir og varm dem 5-10 minutter i ovnen på 175 grader.
    Pakk tortillaene inn i sølvpapir og varm dem 5-10 minutter i ovnen på 175 grader.
  6. Stek fisken med tacokrydder i olivenolje, i en stekepanne på middels varme. Snu forsiktig på fisketerningene, så de ikke går helt i stykker.
    Stek fisken med tacokrydder i olivenolje, i en stekepanne på middels varme. Snu forsiktig på fisketerningene, så de ikke går helt i stykker.
  7. Fyll tortillaen med salat, fisk, tomat, agurk, mais, rømme, vårløk og ost.
    Fyll tortillaen med salat, fisk, tomat, agurk, mais, rømme, vårløk og ost.