Grillede fiskekaker i pita med aioli og reker

Grillede fiskekaker i pita med aioli og reker

Ingredienser

4 stk fiskekaker
4 stk pitabrød
1 stk hjertesalat
1 stk eple
MENYs aioli med persille
reker

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Fiskekaker passer utmerket som burger, men det passer også kjempegodt i pitabrød. Grill fiskekakene for en deilig smak av sommer, og legg dem i pitabrød sammen med salat, eple, persilleaioli og reker. Smakfull og enkel sommermat!

  1. Pill rekene, strimle salaten og skjær eplet i skiver.
  2. Legg fiskekakene på grillen og stek dem 2–3 minutter på hver side til de er gjennomvarme. Legg også pitabrødene på grillen det siste minuttet.
  3. Fyll de varme pitabrødene med strimlet salat, epleskiver, fiskekake og aioli. Topp det hele med reker.