Grillet makrelltaco med coleslaw og lime

Grillet makrelltaco med coleslaw og lime

Ingredienser

Grillet makrelltaco

8 stk mais-eller hvetetortillas, 10-12 cm i diameter
2 stk makrell, evt 4 fileter
1 stk sitron
2 ss adobo tacokrydder
coleslaw, kan kjøpes ferdig
8 ss guacamolekrem, se egen oppskrift
2 stk lime
persille

Vanskelighetsgrad

Middels

Er du glad i taco? Da bør du prøve denne oppskriften med en sommerlig vri på taco som du kjenner den! Makrell er sesongvare og du finner den i butikkene i sommerhalvåret.

  1. Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne. Hold dem varme i aluminiumsfolie.
    Bak små lefser eller stikk ut fra ferdige lefser som du deretter vender i en varm, tørr panne.
Hold dem varme i aluminiumsfolie.
  2. Skjær bort ben på makrellfiletene og del hver filet i to på langs, krydre og pensle lett med olje. Legg på grillen med noen skiver sitron. Grill til kjøttet flaker seg når du trykker på fileten.
    Skjær bort ben på makrellfiletene og del hver filet i to på langs, krydre og pensle lett med olje. Legg på grillen med noen skiver sitron. Grill til kjøttet flaker seg når du trykker på fileten.
  3. Legg en stripe avokadokrem i midten på hver tortilla, én bit fisk oppå og coleslaw og grovhakket persille på toppen. Del limen i båter og server ved siden av.
    Legg en stripe avokadokrem i midten på hver tortilla, én bit fisk oppå og coleslaw og grovhakket 
persille på toppen. Del limen i båter og server ved siden av.