Kveite tostada med koriander og lime

Kveite tostada med koriander og lime

Ingredienser

Kveite tostada med koriander og lime

8 stk mais- eller hvetetortillas (8-10 cm i diameter). Bak selv eller kjøp ferdige.
200 g kveitefilet
1 stk lime, juicen
2 dl enkel salsa "fresca" (pico de gallo) (se egen oppskrift)
litt koriander
limebåter til pynt

Tidsforbruk

40-60 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Tostada er sprø tortilla. I denne oppskriften med kveite, koriander og lime.

  1. Bak små tortillas eller stikk ut fra ferdige som du deretter vender i en varm, tørr panne til de er sprø og gylne.
    Bak små tortillas eller stikk ut fra ferdige som du deretter vender i en varm, tørr panne til de er sprø og gylne.
  2. Kutt kveitefileten i 1 cm store terninger, bland med salsaen og limejuicen, og smak til med salt og pepper.
    Kutt kveitefileten i 1 cm store terninger, bland med salsaen og limejuicen, og smak til med salt og pepper.
  3. La marinere minimum 5 min før servering.
    La marinere minimum 5 min før servering.
  4. Legg kveitesalaten på de sprø tortillaene og pynt med ekstra koriander og noen limebåter.
    Legg kveitesalaten på de sprø tortillaene og pynt med ekstra koriander og noen limebåter.