Lettsaltet torsk med erter og serranoskinke

Lettsaltet torsk med erter og serranoskinke

Ingredienser

Lettsaltet torsk med erter og serranoskinke

800 g lettsaltet torsk
2 stk sjalottløk
150 g serranoskinke
2 dl kjøttkraft eller buljong
400 g frosne grønne erter
2 ss smør
pepper

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

En enkel fiskerett som passer de fleste smaksløker! Oppskrift på lettsaltet torsk med erter og serranoskinke som er kjempe god og veldig enkel.

  1. Retten kan også lages med lettsaltet flesk eller bacon. Server gjerne med kokte poteter.
    Retten kan også lages med lettsaltet flesk eller bacon. Server gjerne med kokte poteter.
  2. Rens og del fisken i biter. Kok opp en stor kjele med vann, ha i fisken og la trekke rett under kokepunktet i ca. 10 min.
    Rens og del fisken i biter. Kok opp en stor kjele med vann, ha i fisken og la trekke rett under kokepunktet i ca. 10 min.
  3. Finhakk sjalottløk og skjær skinke i små biter. Kok ertene møre i kjøttkraft eller buljong, ca. 2 min.
    Finhakk sjalottløk og skjær skinke i små biter. Kok ertene møre i kjøttkraft eller buljong, ca. 2 min.
  4. Smelt smør i en stekepanne, fres løk og skinke i ca. 2 min. Vend inn erter og kraft, smak til med pepper og server til fisken.
    Smelt smør i en stekepanne, fres løk og skinke i ca. 2 min. Vend inn erter og kraft, smak til med pepper og server til fisken.
  5. Godt og enkelt!
    Godt og enkelt!