Lettsaltet torsk og sukkererter i folie med dill- og chilismør

Lettsaltet torsk og sukkererter i folie med dill- og chilismør
Litt sunnere

Ingredienser

Lettsaltet torsk og sukkererter i folie med dill- og chilismør

800 g lettsaltet torsk
200 g sukkererter
2 fedd hvitløk
4 ss usaltet smør
1 bunt dill (liten)
1 stk sitron. saft og skall
1 stk chili

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Lettvin og god oppskrift på lettsaltet torsk og sukkererter i folie med dill- og chilismør. Alt i ett middag! Fisk i folie er like godt på grillen om sommeren som i ovnen på vinteren!

  1. En perfekt alt-i-ett-middag en varm sommerdag! Varier retten med vanlig torsk eller laks. Server gjerne med kokte poteter.
    En perfekt alt-i-ett-middag en varm sommerdag! Varier retten med vanlig torsk eller laks. Server gjerne med kokte poteter.
  2. Rens og del fisken i serveringsstykker. Legg fisk og sukkererter på et sykke tykk aluminiumsfolie.
    Rens og del fisken i serveringsstykker. Legg fisk og sukkererter på et sykke tykk aluminiumsfolie.
  3. Rens og hakk hvitløk, chili og dill og fordel over fisken. Ha over litt sitronsaft, sitronskall og smør og brett folien i tette pakker.
    Rens og hakk hvitløk, chili og dill og fordel over fisken. Ha over litt sitronsaft, sitronskall og smør og brett folien i tette pakker.
  4. Grill pakkene i ca. 8 min, eller stek i ovnen på 225C i ca. 10 min. og server.
    Grill pakkene i ca. 8 min, eller stek i ovnen på 225C i ca. 10 min. og server.
  5. Godt og enkelt!
    Godt og enkelt!

Tips

Ønsker du mer grønt kan du lage en frisk grønnkålsalat med sitrus, eller en tomatsalat.

Relaterte oppskrifter