Ovnsbakt laksefilet med brokkoli og tomater

Ovnsbakt laksefilet med brokkoli og tomater

Ingredienser

Ovnsbakt laksefilet med brokkoli og tomater

750 g laksefilet
4 stk poteter
1 stk løk
10 stk cherrytomater
1 beger kremfløte
1 bunt brokkoli
olje til steking
salt
pepper

Tidsforbruk

20-40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

En sunn og smakfull familierett som er lett å like! En oppskrift på ovnsbakt laksefilet med tilbehør brokkoli og tomater er lett å lage og lett å like.

  1. En sunn og smakfull familierett som er lett å like!
    En sunn og smakfull familierett som er lett å like!
  2. Skrell og skjær poteter og løkskiver og kok i vann i ca. 10 min. Del brokkolibunten i små buketter og kok dem i ca. 2-3 min.
    Skrell og skjær poteter og løkskiver og kok i vann i ca. 10 min. Del brokkolibunten i små buketter og kok dem i ca. 2-3 min.
  3. Legg brokkoli i en smurt ildfast form og topp med løk, tomater og poteter. Hell over fløte og krydre med salt og pepper. Stek i ovnen på 225 °C i ca. 15 min.
    Legg brokkoli i en smurt ildfast form og topp med løk, tomater og poteter. Hell over fløte og krydre med salt og pepper. Stek i ovnen på 225 °C i ca. 15 min.
  4. Skjær laksefileten i biter, gni inn med olje og krydre med salt og pepper. Legg fiskebitene i formen de siste ca. 8 min.
    Skjær laksefileten i biter, gni inn med olje og krydre med salt og pepper. Legg fiskebitene i formen de siste ca. 8 min.
  5. Godt og enkelt!
    Godt og enkelt!